Mexická gulášová polévka

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 min
Náročnost:
Druh jídla: Polévky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Mexická gulášová polévka

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 256
Mexická gulášová polévka s fazolemi a kukuřicí vás dostane.

Suroviny

hovězí maso 600 g
hovězí vývar 500 ml
alpská sůl s jódem Avokádo podle chuti
olej několik
česnek 3 stroužky
kořenicí směs Guláš Avokádo 1 lžička
chilli mleté Avokádo 1 lžičky
paprika sladká mletá Avokádo 1 lžička
rajčatový protlak 2 lžíce
kukuřice 1 plechovka
červené fazole 1 plechovka
cibule 2 kusy

Maso a cibuli nakrájíme na kostky, česnek na plátky. V kastrolu osmahneme na oleji maso, pak cibuli a česnek, přidáme protlak a koření. Přilijeme vývar. Vše dusíme doměkka, nakonec přidáme kukuřici a fazole a dochutíme. Ještě chvilku vaříme. Podáváme se lžící zakysané smetany a čerstvě nasekanou petrželkou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural