Tagliatelle s pestem a kuřecím masem

Tagliatelle s pestem a kuřecím masem
Počet porcí: 1
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Těstoviny
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Tagliatelle s pestem a kuřecím masem

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 315
Bazalka obsahuje vitamíny A, C a K, minerály jako vápník a železo, a antioxidanty, je nízkokalorická. Uvařte si tagliatelle s bazalkovým pestem a kuřecím masem. Pochutnáte si a ještě uděláte něco pro své zdraví.

Suroviny

sladká smetana (30%) 100 ml
bazalkové pesto 2 lžičky
tagliatelle 250 g
čerstvě nastrouhaný parmazán podle chuti
tymián Avokádo špetka
olej 1 lžička
kuřecí prsa 100 g
cherry rajčata 7 ks

Na rozpálenou pánev vlijeme olej a přidáme na tenké proužky nakrájená kuřecí prsa. Smažime ze všech stran 4 minuty. Přidáme smetanu, nakárjená rajčata a 2 lžičky pesta. Přidáme špetku tymiánu a důkladně promícháme, aby se všechny ingredience spojily dohromady. Přidáme uvěřené těstoviny, opatrně promícháme a můžeme servírovat s čerstvě nastrouhaným parmazánem.

Recept na pesto: http://galeriereceptu.cz/recept-314.html

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural