Bramborový kucmoch

Bramborový kucmoch
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Bramborový kucmoch

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 417
Bramborový kucmoch – tradiční jídlo, které vás vrátí do dětství.

Suroviny

vejce 6 ks
mléko 250 ml
olej olivový 2 lžíce
brambory 1 kg
kořenicí směs Bramborák Avokádo 4 lžíce

Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Dejte do mísy, přidejte olivový olej a nasypejte koření, promíchejte.

Pekáč vytřete olejem a vložte do něj brambory.

Pečte na 200 °C, dozlatova. Jakmile jsou brambory hotové, zalijte je vejci rozšlehanými s mlékem a nechejte v horké troubě zapéct.

Je to jednoduché, levné a velice chutné jídlo. Vyzkoušejte a a celá rodina bud nadšená.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural