SALÁT S GRILOVANÝM PSTRUHEM A BRAMBORY
Autor: Avokádo
ID receptu: 426
Dopřejte si salát s grilovaným pstruhem a bramborami – lehké a chutné jídlo.
Suroviny
kořenicí směs Grilovací s bylinkami Avokádo
1
balení směsi
máslo
100
g
parmazán
150
g
alpská sůl s jódem Avokádo
podle chuti
filet ze pstruha lososovitého
400
g
drobné listové saláty
200
g
pažitka
hrst
brambory
800
g
pepř barevný Mlýnek Avokádo
podle chuti
hořčice francouzská Avokádo
3
lžíce
Rybu potřete trochou olivového oleje a obalte ve směsi koření.
Připravte si vařené brambory - můžou být teplé nebo studené, dle Vaší preference.
Rygy grilujte na rozpáleném grilu 3-5 minut z každé strany. Dejte je na talíř spolu s uvařenými bramborami, a ozdbote listovým salátem, sýrem, hořčici a pažitkou. Vše zalijte rozpuštěným, lehce prochladlým máslem. Podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a ihned podávejte.