Marinovaná prsa z perličky na asijský způsob

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 min
Náročnost:
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Cestování
Sezóna: Podzim
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Marinovaná prsa z perličky na asijský způsob

Autor: Avokádo ID receptu: 50
Dopřejte si asijské jídlo z marinované perličky, která se skvěle propojí s kořením. Nezapomeňte ji nechat odležet alespoň 4-6 hodin.

Suroviny

olivový olej 2 lžíce
pepř černý mletý Avokádo podle chuti
česneková sůl Avokádo podle chuti
očištěná telecí játra 2 lžíce
červená paprička chilli 1 ks
vařené rýžové nudle 200 g
pažitka na ozdobu 8 snítka
prsa z perličky 4 ks
čínské zelí Pak-Choi 2 hlávky
sojová omáčka 4 lžíce

Marináda

zázvor mletý Avokádo 1 lžička
olivový olej 3 lžíce
kořenicí směs Kuře pečené Avokádo 2 lžíce
pasta sambal oelek ½ lžičky

Omytá, očištěná a osušená prsa z perličky naložíme do marinády smíchané ze všech ingrediencí a necháme 4-6 hodin odležet.

Do pánve nalijeme olivový olej, přidáme nakrájenou chilli papričku a omyté a očištěné zelí Pak-Choi. Vše restujeme asi 3 minuty, poté smícháme s rýžovými nudlemi a dochutíme solí a pepřem.

Naložené maso grilujeme nebo smažíme na pánvi, nakrájíme na tenké plátky a podáváme s dříve připravenými nudlemi a se zelím Pak-Choi.

Vše pokapeme sladkou sójovou omáčkou a posypeme sezamovými semínky.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural