PANZANELLA

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

PANZANELLA

Autor: Avokádo ID receptu: 500
Svěží italský salát plný šťavnatých rajčat a křupavého chleba, který vás osvěží.

Suroviny

nasekaná bazalka 2 lžíce
chléb 6 plátků
česnek 2 stroužky
olivový olej 1 lžíce
salátová zálivka Italská Avokádo 1 balení
nasekaná petrželka 2 lžíce
cherry rajčata 800 g

Rajčata nakrájejte na poloviny nebo na čtvrtky. Přidejte nasekané bylinky.

Chléb nakrájejte na plátky a opečte na pánvičce nebo v toastovači dokřupava. Opečený chléb hned potřete prolisovaným česnekem s trochou oleje a nakrájejte na kostičky.

Připravte si zálivku, podle návodu na obalu. Touto zálivkou přelijte rajčata.

Nakonec přidejte kostičky chleba, promíchejte a ihned podávejte. Lepší je, když chleba zůstane křupavý a bude jen lehce obalený zálivkou a rajčatovou šťávou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural