SMAŽENÁ RÝŽE S MASEM

SMAŽENÁ RÝŽE S MASEM
Počet porcí: 2-4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Přílohy
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Opékání

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

SMAŽENÁ RÝŽE S MASEM

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 531
Vyzkoušejte jednoduchou a rychlou smaženou rýži s masem – ideální oběd nebo večeře pro každou příležitost.

Suroviny

olej olivový 2 lžíce
alpská sůl s jodem Avokádo 1 lžička
červená a žlutá paprika 2 ks
rýže 2 porce
libovolné maso 500 g
zelená petrželka na ozdobení
velké cibule 2 ks
houby hrst
kořenicí směs Pikantní křidýlka Avokádo 2 lžíce

Ve velké pánvi zahřejte olej a dejte na něj opékat nahrubo nakrájenou cibuli. Pokud máte houby, přidejte je právě teď. Potom i na kostičky nakrájené papriky a na kousky nakrájené maso (to už je vařené, pečené, nebo smažené). Ochuťte dvěma lžícemi směsi koření. Restujte společně asi 10 minut. Obsah pánve přendejte do misky a do pánve vlijte opět trochu oleje. Na něm opečte vařenou rýži. Opékejte 5  minut a nakonec vmíchejte odloženou směs masa a zeleniny. Prohřejte a ihned podávejte, posypané zelenou petrželkou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural