Francouzská cibulačka s toasty a sýrem
                
                
                    Francouzská cibulačka je oblíbená pro svou bohatou chuť, která se skládá z karamelizované cibule, vývaru a výrazného tymiánu. Opečené toasty se sýrem dodají pokrmu křupavý kontrast, který dokonale ladí s jemnou polévkou. Každé sousto je plné syté, lahodné chuti, která vás přenese přímo do srdce Francie.
                
                                    
                        Suroviny
                                                    
                                
                                    bageta
                                
                                
                                                                                                                        1
                                                                                                                ks
                                
                            
                                                    
                                
                                    hořčice plnotučná Avokádo
                                
                                
                                                                                                                        1
                                                                                                                lžíce
                                
                            
                                                    
                                
                                    vývar hovězí 
                                
                                
                                                                                                                        1
                                                                                                                l
                                
                            
                                                    
                                
                                    máslo
                                
                                
                                                                                                                        2
                                                                                                                lžíce
                                
                            
                                                    
                                
                                    česnek sušený Avokádo
                                
                                
                                                                                                                        1
                                                                                                                lžička
                                
                            
                                                    
                                
                                    tymián Avokádo
                                
                                
                                                                                                                        1
                                                                                                                lžíce
                                
                            
                                                    
                                
                                    víno bílé
                                
                                
                                                                                                                        200
                                                                                                                ml
                                
                            
                                                    
                                
                                    cibule nakrájená na kolečka
                                
                                
                                                                                                                        6
                                                                                                                ks
                                
                            
                                                    
                                
                                    hnědý cukr
                                
                                
                                                                                                                        2
                                                                                                                lžičky
                                
                            
                                                    
                                
                                    strouhaný sýr gruyère nebo parmazán
                                
                                
                                                                                                                        100
                                                                                                                g
                                
                            
                                             
                                
                    V kastrolu rozpustíme máslo. Přidáme cibuli, posypeme hnědým cukrem a česnekem a dusíme na mírném ohni cca 30 minut, až bude cibule zlatohnědá.
Potom přidáme vývar a víno a dochutíme solí, pepřem a tymiánem.
Přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni dalších 30 minut.
Bagetu nakrájíme na plátky, opečeme je na pánvi nejpreve z jedné strany, po obrácení je potřeme hořčicí a posypeme strouhaným sýrem. Opékáme, dokud se sýr neroztaví.
Polévku nalijeme do talířů, na vršek uložíme toast a okamžitě podáváme.