Špekáčkový špíz se zeleninou v hořčičné marinádě

Špekáčkový špíz se zeleninou v hořčičné marinádě
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 25 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Špekáčkový špíz se zeleninou v hořčičné marinádě

Autor: Bohyně kuchyně ID receptu: 708
Jen špekáčky, paprika, cibule a výborná hořčičná marináda. Tak málo vám stačí k perfektnímu jídlu z grilu, podle Bohyně kuchyně.

Suroviny

špekáčky 4 ks
cibule bílá 1 ks
cibule červená 1 ks
paprika žlutá 1 ks
paprika červená 1 ks
marináda hořčicová Avokádo 1 ks

Špekáčky nakrájejte na kolečka. Papriku na kousky, obě oloupané cibule na čtvrtky.

Na špízové jehly napichujte střídavě kousky špekáčků, papriky i cibule.

Připravené špízy potřete hořčičnou marinádou, pěkně ze všech stran. Ideální je, když necháte špízy pár hodin odležet v lednici.

Poté grilujte na rozpáleném grilu, ze všech stran, dozlatova. Bude to trvat přibližně 15 minut, podle toho jak máte zahřátý gril.

Podávejte se zeleninou a pečivem.


Tip

Přidejte ještě na kostičky nakrájený sýr halloumi.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural