Žampiony očistěte a opatrně odstraňte nožičky. Kloboučky potřete olivovým olejem a lehce osolte. Na pánvi rozehřejte trochu olivového oleje na střední teplotu. Přidejte najemno nakrájenou šalotku a najemno nasekané nožičky žampionů. Společně restujte dozlatova.
Přidejte nasekaný česnek, špetku soli a krátce osmahněte. Stáhněte z plotny a nechejte lehce vychladnout.
Vmíchejte kukuřici, mleté kuřecí maso, nastrouhaný sýr a posypejte směsí koření Grilovací ďábelské. Promíchejte.
Touto směsí plňte kloboučky žampionů.
Žampiony naskládejte na gril vyhřátý na střední teplotu. Grilujte pozvolna přibližně 25 minut. Kuřecí maso musí být opravdu dobře tepelně upravené. Sýr se rozpustí a žampiony změknou.
Podávejte se salátem a pečivem.