Kuřecí prsíčka nakrájejte na menší kousky. V misce smíchejte Tekuté koření Kucharek, papriku, oregano, sušený česnek a 2 lžíce olivového oleje. Maso v marinádě důkladně promíchejte a nechejte odležet alespoň 20 minut.
Těstoviny uvařte podle návodu, sceďte a opláchněte studenou vodou. Marinované maso opečte na zbývajícím olivovém oleji dozlatova a nechejte vychladnout. Nakrájejte klidně ještě na menší kousky.
Rajčata překrojte na poloviny, kukuřici sceďte. V míse smíchejte majonézu s jogurtem, ochuťte solí a pepřem. Spojte těstoviny, maso, rajčata, kukuřici a polníček. Zalijte dresinkem a promíchejte.
Podávejte vychlazené.
Náš tip: Do tohoto salátu můžete přidat i ugrilované kuřecí maso. Zužitkujete tak přebytky a salát bude chutnat.