Nejprve si připravte marinádu. Smíchejte sojovou omáčku, kečup, rýžový ocet, nasekaný česnek, třtinový cukr a rybí omáčku v misce. Míchejte, dokud se cukr nerozpustí a ingredience se dobře nepropojí. Vepřový bok vložte do uzavíratelného sáčku nebo misky a zalijte připravenou marinádou. Ujistěte se, že je maso dobře pokryto marinádou. Nechte marinovat v lednici alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc.
Předehřejte troubu na 140 °C. Marinovaný bůček položte na plech a přikryjte alobalem. Pečte pomalu asi 2 hodiny, poté alobal odstraňte, teplotu zvyšte na 220 °C a pečte dalších 15–20 minut, dokud nebude povrch krásně zlatavý a křupavý.
Mezitím, co se bůček peče, si připravte zelí. Nakrájejte zelí na tenké proužky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na klínky. Houby očistěte a nakrájejte na silnější plátky.
Na pánvi rozehřejte sádlo. Přidejte nakrájenou cibuli a restujte ji, dokud nezměkne a nezíská zlatavou barvu. K cibuli přidejte nakrájené houby a restujte, dokud nezměknou a neodpaří se přebytečná voda. Přidejte nakrájené zelí, osolte podle chuti a přidejte ½ lžičky Chilli Avokádo. Dobře promíchejte a restujte, dokud zelí nezměkne, ale zůstane lehce křupavé.
Na závěr přidejte Ďábelskou hořčici Avokádo, promíchejte a nechte ještě chvíli prohřát.
Podávejte společně, restované zelí s marinovaným bůčkem.